Gauldal Hundeklubb Inviterer til Agilitykurs i Åre 2010!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer sommerkurs for deg som vil ha en lærerik og morsom uke med oss på agilitybanen!
Thomas Thiesen (NO) og Mija Jansson (SE) kommer som instruktører, hvor vi holder fokus på handling, handlingbesluttninger, hundens forståelse og sikkerhet på hinder får og få krappere svinger og kortere veier.
Instruktørene har med seg flere plasseringer i NM/SM og VM, samt utdanning Agilityinstruktør II/Agilitydommer. Begge instruktørene har mye bidra med også utenfor agilityen, blant annet lydighet, spor, redningshund, adferd og genetikk.
Kurset vil vare fra 13. – 18. juli 2010 (tirsdag og søndag som ankomst/avreisedager). Det vil på to av kveldene bli avholdt et lite foredrag om noe instruktørene brenner for. Overnatting vil være på Sundmans Fjällgård som ligger ca 2,5 t kjøring fra Trondheim.
Prisen vil ligge på 3500/3800 kr og da inkluderer dette frokost, matpakke til lunsj, middag og overnatting!
For mer informasjon se vår hjemmeside www.Gauldalhk.com. Her finner du også påmeldings skjema, pris og kontaktpersoner om det skulle være noen videre spørsmål.  Det er begrenset med plasser, så det lønner seg å være ute i god tid, om man ønsker et kjempekurs til knallpris!
ghkagility@yahoo.com
Annica Vestman 41215349.
May-Britt Eriksson 41205868.