Trening

Alle er velkomne på trening på banen, uansett nivå.  Hvis du er usikker på om du skal melde deg inn i Senja Hundeklubb, er det lov til å komme på noen treninger først.

 

Om du er fersk hundeeier som plutselig er blitt usikker på hva som egentlig er opp og ned på hunden din, eller om du har masse erfaring, og gjerne vil miljøtrene med andre hunder rundt dere. Ingen hund er for “vill og gal”, og ingen eiere er for uvitende. Ansvarlige fra klubben er tilgjengelig for dem som ønsker litt hjelp underveis.

 

Vi starter med alle hundene i bilen, så vi tobeinte får snakket litt sammen først. Og så er vi så kjipe at vi sier at hundene skal IKKE hilse på hverandre før vi skal trene. Det kan nemlig være litt vanskelig for hundene å konsentrere seg om eier etterpå, med alle de morsomme nye lekekameratene rundt seg.

 

Ta med vanlig bånd (ikke flexiline), GODE godbiter, leke hvis hunden din liker det, og godt humør. Velkommen på trening!

Utendørs treningsbane

Klubben har en utendørs treningsbane, her kan man trene stort sett hva som helst. På klubben står også klubbhytta vår, som høsten 2023 ble flyttet over på stabilt underlag for å kunne brukes videre. Vi har også en del utstyr som er tilgjengelig for klubbens medlemmer. Det koster ingen ting ekstra for å bruke treningsbanen vår, her kan man trene når som helst!

Addresse

Vassendveien 47

9309 Finnsnes

Innendørs treningslokale

Vi har vi fått leie innendørslokale av Vesterfjell Bygdelag, og blir å leie dette fra januar og ut april 2024. Vi har fått leie en stor sal med god plass til hundeaktivitet igjennom hele vinteren. SHK vil fortsette med fellestreninger og håper at både gamle og nye medlemmer benytter seg av tilbudet om innendørslokale. Egen inngang for SHK på siden/baksiden av bygget. Da kommer vi rett inn til leid utstyrsrom og sal.

Addresse

Torsli 10

9304 Vangsvik

Untitled_Artwork
Book Innendørslokale
Untitled_Artwork-kopi 2
Innendørslokale pris og regler