Klubben setter pote far:)

BIS oppdrett-Far North

Hvis vi titter på noen av resultatene til medlemmene i klubben fra mai i år, har: Anita Solli Finnset, Elin-Merete Kjærvik, Evy Hind, Anne Rokstad og Hanne Andreassen & Magne Haugstad opppnådd flere cert i utstillings ringene rundt omkring 🙂 Anita kom også hjem fra verdens utstillingen i Danmark med: World Junior Winner

I agility har: Gøril med Sandra oppnådd 1. premie, 1. plass og napp. I tilegg har denne ekvipasjen tatt 1 premie i lp1 og fått opprykket til klasse 2. Oddvar Mathiasen  med Puma har også tatt 1 premie i lp1 og fått opprykket til klasse 2. Eva-Liz  Aandal har gått med både Cornelia og Loke og tatt 1 premie i lp2 og fått opprykket til klasse 3, med begge hundene. Margareth B. Hals med Jussie har tatt cert i LP elite.  Viggo Meier har kvalifisert seg til NM i bruks med Varg. Dag Harald Hansen skal gå Challenge i bruks:)

Fantastiske resultater og stort grattis til alle sammen 😀

Hvis noen ikke er med her, er det fordi at jeg, ikke har fått resultatene.Så send inn og gjerne med bilder:)

Margareth og Jussie på vei mot certet i Ballangen:)