Foredrag: Ulvens Språk – Hundens Dialekter

GoodDog Center önskar härmed presentera 3 spännande erbjudanden;

FOREDRAG: Ulvens Språk – Hundens Dialekter
Vi kommer til dere med ett foredrag populärt i både Norge og Sverige. Med hjelp av bilder från de ulvene Tess Erngren selv studerer under sosialiseringsprosjektet på Polar Zoo viser hun hva de like uttrykkene hos dagens hunder betyr og hvordan du skal tolke dem. Du kommer til å lære deg å lese din hund og kunne støtte den i ulike situasjoner, samt bryte uønsket adferd.  Du kommer til å komme hjem til din hund med et helt nytt syn og ny forståelse!
Pris: 5000 nok eller 200 nok/pers. Minimum 25 pers. Plus omkostnader för resa og enkel logi.
http://www.gooddog.no/hund_foredrag.html
FØRERKORT PÅ HUND:
Endelig har vi i Norden fått vår utgave av Canine Good Citizen; HundMedborgar Testet i Sverige, og Førerkort på Hund i Norge. Tess Erngren er godkjent testleder/kursholder og kommer gjerne og holder weekend kurs og/eller test hos dere.
Tanken med Førerkortet er å gi hunden en bedre status i samfundet, en bevis på att den ikke er till bry for noen eller farlig. Målet er att alle hunder blir testet og dermed minskar risken for hundrelaterade problem i samfundet. Var med og sprid denna for hundens del viktiga kurs og bli en av de første i Norge med sertifiert hund!
Pris: 1500 nok/pers för 2 dagars kurs. Minimum 10 pers. Plus omkostnader för resa og enkel logi. Går fint att kombinera med foredrag.
http://www.gooddog.no/hund_forerkort.html
WOLFCAMP:
Nu har du endelig chansen att få möta ulv! På ett WolfCamp i det vackra Nordnorge får du uppleva ett unikt möte med sosialisert ulv i naturlig miljö med muligheten att studera dess språk og adferd på bara få meters avstånd. Kanske har du till och med sån flax att du får et ulvekyss!
Ett 3 dagars WolfCamp inkluderer:
4 ulvebesök (eventuellt valpebesök om valpar i parken)
Entré till Polar Zoo Rovdyrs Park med guiding alle rovdyren.
Foredrag om ulv og hund.
Full pensjon med god rustik Nordnorsk mat.
Fantastisk natur – Midnattsol eller Nordlys!
Boende i koselige hytter.
Socialisering og ulvesnakk i genuin Kåta.
Og mye, mye mer… En opplevelse du aldrig glemmer! Går også att kombinere med Hundekøring, Grotteklatring, Isklattring m.m…
Pris: 3000 nok/pers
http://www.gooddog.no/ulv_wolfcamp.html
For mer information eller skreddersydd opplegg for deres hundegrupp, les mer på hjemmesiden og kontakta oss gjerne:
Vennlig Hilsen
Tess Erngren
Hundepsykolog
GoodDog Center
tel:+47 47 36 95 09
www.gooddog.no
Good hearts love dogs, and dogs love good hearts…