Jubileumsfest

Valp 😀 Pr dags dato har vi 25 påmeldte til jubileumsfesten, så detta blir knall! Vi har valgt å forlenge påmeldingsfristen til neste søndag, 9. februar, sånn at enda flere kan bli med på morroa 🙂
Bindende påmelding til på : 916 09 737 eller annilopez87@hotmail.com

080402cool_prv


MER INFO ANGÅENDE JUBILEUMSFESTEN!

Dato er nå fastsatt til lørdag 2. mars 2013 og stedet er Båthuset (i havna ved Gisundbrua).
På menyen vil det være hjemmelaget viltgryte med potetmos, hver enkelt tar med drikke etter eget ønske. Det vil bli en egenandel for å dekke maten, beløp må vi komme tilbake til.
Bindende påmelding sendes til Ann Iren Haldorsen, enten på mobil 916 09 737 (Gjerne sms) eller e-post annilopez87@hotmail.com innen 01.02.13.


 
 
NY INFO ANGÅENDE JUBILEUMSFESTEN!
Dato er nå fastsatt til lørdag 2. mars 2013 og stedet er Båthuset (i havna ved Gisundbrua).
På menyen vil det være viltgryte med hjemmelaget potetmos, hver enkelt tar med drikke etter eget ønske.
Bindende påmelding sendes til Ann Iren Haldorsen, enten på mobil 916 09 737 (Gjerne sms) eller e-post annilopez87@hotmail.com innen 01.02.13.
Ps: ved for få påmeldte gjennomføres ikke festen!
dog_celebrating


 
Hei alle medlemmer av Senja Hundeklubb!
I 2012 hadde den flotte klubben vår 40 årsjubileum, uten den store feiring av det. Så i år har vi tenkt til å samle våre medlemmer til en fest der vi feirer klubben og oss selv.
Festen er enda i planleggingsfasen, og vi vil derfor undersøke interessen for dette blant våre medlemmer. Vi vil gjerne finne ut hvor mange av dere som har lyst til å være med på dette.
Vi har snakket om å leie Båthuset som ligger i havna ved Gisundbrua, samt bestille catering f. eks fra Taimatservice. Leie og mat dekkes av hvert enkelt medlem, prisen vil selvfølgelig avhenge av hvor mange vi blir og hvilken mat vi bestiller.
Jeg har nettopp fått vite at en mulighet når det gjelder mat er å få laget viltgryte fra grunnen med hjemmelaget potetmos (vi kjenner noen, som kjenner noen…)! Så mat er ikke avklart enda, kom gjerne med innspill 🙂
Gi tilbakemelding innen 01.02.13 til Ann Iren Haldorsen, enten på mobil 916 09 737 (Gjerne sms) eller e-post annilopez87@hotmail.com slik at vi får ca antall på hvor mange vi blir. Bindene påmelding kommer når dato er satt. Dato er ikke fastsatt, men vi peiler oss inn mot slutten av februar/begynnelsen av mars.