Vil du bli medlem

cropped-logoshk.png– Bli medlem i Senja Hundeklubb!
 
Senja  Hundeklubb er medlem av Norsk Kennel Klub(NKK) og har dermed muligheten til å arrangere offisielle prøver/stevner og utstillinger. Du som medlem blir også medlem i NKK og kan nyte godt av deres medlemsfordeler. Les mer om NKK på deres nettside.
I og med at vi er medlem av NKK, må medlemskap i Senja  Hundeklubb opprettes gjennom NKK.

Medlemskontigenten er for hovedmedlemmer er 200,- og 50,- for familiemedlemmer (Husstandsmedlemmer) Grunnkontingent til NKK kommer i tillegg for de som ikke er medlem i klubb under NKK fra før. Denne grunnkontingenten er på 160,-. NB! Grunnkontingenten betales kun én gang i året, uansett hvor mange klubber man er medlem i.
Et eksempel:
Medlemskap Kontingent
Senja Hundeklubb, hovedmedlem 200,-
Hustandsmedlem 50.-
Grunnkontingent NKK 160,-
Sum kontingent til NKK 410,-
Det er altså NKK som krever inn kontingentene for sine medlemsklubber, og betaler så dette til klubbene. Dette bl.a. for at grunnkontingenten ikke skal betales flere ganger.
For å melde deg inn , gå inn på NKK sin innmeldingsside, og følg instruksjonene på siden. Legg merke til at det er forskjellig fremgangsmåte for de som allerede er medlem i NKK gjennom annen klubb og de som ikke er det.
Hvis du allerede er medlem i klubb under NKK melder du deg inn i Senja Hundeklubb på denne siden hos NKK. Når du kommer til siden der du skal velge hundeklubb, finner du Senja Hundklubb i kategorien “Brukshundklubb”.
Dersom du skal melde inn familiemedlem eller har spørsmål, kan du sende en e-post til:
senja.hunde@klubb.nkk.no