Sporkurs

  Grunnleggende sporkurs 12- 14 Juni 2015Spor er en fantastisk aktivitet for våre hunder, enten du har ambisjoner i brukshund sporten du vil trene hunden til redningshund eller du ønsker en artig aktivitet for deg og hunden din.
Dette blir et kurs hvor du vil lære det mest grunnleggende om spor; Hva er et spor? Hvordan legge spor, hvordan gå spor, del momenter i sporet,  forskjellige innlærings metoder og ikke minst vil vi være i skogen og gå spor med hundene. Kurset er åpent for hunder i alle aldre og alle raser, det kreves ingen forkunnskaper på hverken eier eller hund da dette kurset tar for seg det grunnleggende.
Litt om meg som skal holde kurset: Marte Solem. Kjøpte første hund en riesensnauzher i 2000 og blei fort hekta på hundetrening, da primært søksøvelsens innen redningshund; Spor, rundering og feltsøk. Fikk godkjent min første hund som redningshund både sommer og vinter og var på tjenestelista fra 2004-2006 og deltok da på leteaksjoner. Etter dette har det blitt flere hunder i huset; en  riesensnauzher  til, en schæfer (bruks linje), en irsk terrier og en jakt golden.
Utstyr:
– Sporline
– Sporsele
– Sporslutt (litt store gjenstander vi legger i slutten av sporet for eksempel. vott, sokk el.lign.)
– Belønning til hunden; Leksaker og gode godiser.
– Gode sko som tåler terreng gåing
Pris:
Medlem SHK 1000,-
ikke medlem 1200,-
Påmeldingsfrist: snarest og seinest 6. Juni
Bindende påmelding!
For at påmeldingen skal være gyldig må kursavgiften være innbetalt på kontonr: 4776 16 56763
NB: Merk betalingen med Navn og spor kurs ved betaling i nettbank.
Foreløpig program:
Fredag 12: kl.18:00 – 20:00 Teori i klubb huset til SHK
Lørdag 13: kl.10:00- ca.17:00 Vi er ute i terrenget og går spor, hvor får dere beskjed om på fredagen.
søndag 14: kl.10:00 – ca.15:00 Vi fortsetter ute i terrenget
Tidspunkt kan bli forandret/justert.
Ved for få påmeldte blir kurset avlyst, kursavgift blir da refundert.
Påmelding til: Marte.solem@outlook.com
Påmeldingen må inneholde: Ditt navn, hundens navn, alder og rase (også blanding) samt noen ord om deg selv og hunden i forhold til erfaring/trening av spor.
VELKOMMEN PÅ KURS:)