Ambisjoner innen lp?

Etter fjorårets vellykkede rekrutt/treningssamling i Mosjøen så er det bestemt å avholde en ny samling i år. Sted og tid er Saltstraumen camping, 4-6/9-15. For de som ønsker å delta må det sendes søknad, denne skal inneholde kort presentasjon av ekvipasjen, resultater oppnådd i lp-ringen det siste halvår og legges ved en film med minimum fri v/fot, innkalling, fremadsending og en apporteringsøvelse. For å søke plass i rekrutt gruppen må dere ha minimum oppnådd 1.premie i kl 3. Men det vil også i år bli satt opp egen gruppe med de som ikke har nådd så langt men som har ambisjoner om å satse. Søknadsfrist 1/7.
Dette er ikke et kurs, det vil være med hjelpere, men det er belagat på å jobbe i sammen i grupper, hjelpe hverandre. Spørsmål kan sendes på pm eller mail. Søknader på mail. georreon@online.no
Har fått spørsmål om disse samlingene kan avholdes i nærheten av byer hvor SAS og Norwegian flyr til en grei pris, her har vi jo Bodø Lufthavn innen rekkevidde.