Imponerende resultat for 2010:)

Må bare legge inn et lite innlegg om en del av klubbens resultat for 2010:) Imponerende innsats av en rekke medlemmer og deres hunder. Av klubbens 113 medlemmer er det jo kun et fåtall som konkurerer i diverse grener. Når jeg også tar i betraktning at bruks gruppa har slitt med en del sykdom på både førere og hunder er det utrolig bra. Godt jobbet:):)
Utstilling:Vi har oppnådd flere titler, og av de innmeldte resultater kan nevnes hele 33 cert. Vi har oppnådd 18 BIR og 12 BIM. Vi har oppnådd 7 titler, for eksempel N UCH, S UCH og DKUCH, På toppen av det hele har vi hatt stor suksess på valpeshow med hele 10 BIR-valp, 2BIM-valp, 7 BIG-valp og 4 BIS-valp. I tillegg øvrige plasseringer i gruppe og best in show. 1 junior verdens vinner:):):)
Bruks:)1 ekvipasje har fått 2 cert i elite lydighet.1 ekvipasje deltok på NM, spor.1 fører har oppnådd opprykk i lydighet til klasse 3 med 2 av sine hunder.2 ekvipasjer har oppnådd opprykk til klasse 2 i lydighet. 1 ekvipasje har godkjent C spor nbf. 1 ekvipasje deltok i NBF Challenge og ble best i lp delen.1 fører har gjennomført bestått mh test med 2 av sine hunder. Agility, der har 2 ekvipasjer konkurert og begge fikk 2 napp i 2010.1 ekvipasje med et opprykk i ag
En ekstra gratulasjon til Årets hund vinnere:)
Bruks – Sandra til Gøril Johansen
Utstilling – Betty til Anita Finnset

Legg inn en kommentar