Bardu Hund kjører agilitykurs for nybegynnere og lett øvede ekvipasjer 23. og 24. september

– Agilitykurs
webmaster august 12th, 2011
For de som har ventet på at Bardu Hund skal kjøre agilitykurs er ventetiden endelig over. Siste helgen i september kommer Tonje Sollied Johansen og Mari Elvevold til oss og holder kurs for nybegynnere og lett øvede ekvipasjer.
Kurset starter fredag 23. 09 kl. 17:00, og varer til kl. 22:00. Lørdag 23.09 starter vi kl. 10:00, og avslutter kurset kl. 17:00.
Fredag starter med en grundig teoretisk innføring i agility og avsluttes med en praktisk del med endel enkle hinderøvelser for å avdekke hvor den enkelte ekvipasjen befinner seg, og hva de trenger/ønsker hjelp til.
Lørdag blir det praktisk trening tilpasset den enkelte.
Temaer som blir dekket er foran- og bakombytter, hundens linje i banen, hindersikkerhet, forskjellige typer svinger og starter. For de som ønsker det blir det en innføring i salom og felt (bom, vippe, møne).
Litt om instruktørene:
Mari Elvevold er 36 år gammel og har tre hunder: staffordshire bullterrier Mio, border collie Micke og border collievalpen Mist. Hun har hatt en pangkarriere i agilitysammenheng etter å ha gått i skole hos svenske Fanny Gott i en årrekke. Hun og Micke konkurrerer aktivt i klasse 2. Mari er en ekte agilitynerd med sansen for pirkearbeid, og hun er spesielt kjent for sine perfekte felthinderpasseringer, med de karakteristiske “neseduttene”.
Tonje Sollied Johansen er 33 år og har trent aktivt i Tromsø hundeklubb siden 2004 med sin lynraske border collie Heaney. De er i klasse 3 i både lydighet og agility. Tonje er en erfaren kursholder og har holdt agilitykurs på allle nivåer i mange år. Tonje (og Mari) jobber konsekvent etter det effektive handlingssystemet til britiske Greg Derrett og praktiserer positiv, belønningsbasert hundetrening med høyt tempo, korte økter og mye moro!
For påmelding: 

Legg inn en kommentar