Nybegynnerkurs i konkurranse lydighet

Kurset er fult for ekvipasjer med hund. Men vi setter opp venteliste, så meld gjerne din interesse. Observatør plasser er ledige. Til dere som allerede har sendt påmelding. Jeg skal prøve å få ut info i morgen 🙂
Eva-Liz Aandal vil holde et nybegynnerkurs i konkurranse lydighet. (Du kan lese mer om Eva-Liz på hennes egen side.Her 🙂 )
Hjelpe instruktører Bjørn-Ståle og Connie
Kurset er for de som har et ønske om å trene lydighet målrettet mot konkurranse og/eller bronsemerke i lydighet. Kurset vil være en introduksjon til konkurranse lydighet, der vi i ulik grad vil trene på alle øvelsene i appell/bronsemerkeprøven og mot klasse 1 i lydighetsprogrammet. Målet er at deltakerne skal lære mer om konkurranse lydighet og hvordan man trener på de ulike øvelsene, slik som ulike belønnings metoder og ikke minst at hunden skal synes at treningen er gøy.
De som er medlem i Senja Hundeklubb vil bli prioritert plass på kurset.
Tidspunkt:
Søndag 21. oktober kl. 10.30 – 15.00
Lørdag 27. oktober kl. 10 – 14. 00
Søndag 28. oktober kl. 10 – 14.00
Søndag 04. november kl. 10 – 14.00
Kursavgift: Medlemmer: 1200.- Ikke medlem: 1500.-
Observatør: 500.-/700
Påmeldingsfrist 15.10 og betalingsfrist (etter bekreftelse på plass) 18.10.
Du får bekreftelse på mail..
For at påmeldingen skal være gyldig må kursavgiften være innbetalt på konto-nr. 4776 16 56763
Det er kun 8 plasser med hund, så her gjelder det å være rask! Men flere observatør plasser .Påmeldingen er økonomisk bindende og kursavgiften må derfor være innbetalt til klubbens konto innen påmeldingsfristen for å oppnå plass på kurset. Påmelding på skjemaet under eller pr epost til; eva-liz@soltrollet.com Trenger da opplysning om ditt navn, hundens navn og alder, rase på hund (også blanding).
Kurset egner seg for de som er interessert i konkurranse lydighet og konkurrerer eller har planer om å starte i konkurranser. Du må ikke være «klikker trener» for å delta. Men du må ha et positivt syn på trening av hund
[si-contact-form form=’5′]