Foredrag og konkurranselydighetskurs

dd

Dogdiggers kjører konkurranselydighetskurs helgen 27-29 september. Instruktør er Anne Lise Ytreberg (for å lese mer om Anne Lise, se www.ytreberg.com eller http://dogdiggers.com/blogg/?p=11353). Anne Lise har trent lydighet i 20 år og holdt mange kurs i konkurranselydighet både i Norge og i utlandet. Anne Lise har vært på landslaget i 5 år og er nå leder for rekruttene i LP Norge, se gjerne www.lpnorge.com. Hun baserer sine treningsmetoder på at det skal være gøy å trene hund, og gøy å konkurrere.
Kurset passer for deg som konkurrerer eller trener målrettet for konkurranse.
 
Sted: Setermoen (Steiland, BJFF)
Dato: 27-29 sept
Pris: 2100,- med hund (kun 6 plasser med hund)
800,- observatør
Fredagskveld så holder Anne Lise foredrag om konkurranselydighet. Det er mulighet til å delta kun på denne, pris er da 250,-
Foredraget er inkludert i prisen med hund og som observatør.
Bindende påmelding til post@dogdiggers.com
 

Legg inn en kommentar