Unik mulighet til “konkurranse test”

Konkurranse trening dagen før dagen m/dommer

Unik mulighet for konkurranse trening og trening av “stevne nerver”:)

Lørdag 9 oktober kjører vi konkurranse rettet lydighets trening med støtte/veiledning av dommer Leif Arne Olsen, som dømmer både LP og bruks. Her har du en unik mulighet til å gå gjennom konkurransen dagen etter. Du kan velge å få kommandering og tilbakemelding av dommer ved å gå hele klassen du er meldt på i eller for eksempel vekt legge momenter som felles dekk/sitt.

Vi prater om hva dommer vektlegger for eksempel i bedømming av helhets inntrykk og andre «småtterier»😊

Det er viktig for oss å ha det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Har du lyst til å trene sammen med oss er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du måtte ha.

For å dekke kostnadene tar vi kroner 150. -pr person uansett om du har flere hunder. Om du er i gang med valp eller ønsker å være observatør er prisen kroner 50.-

Vi håper på godt vær, slik at vi kan ha felles lunsj ute.

Forutsetning for å delta på, er at du/dere er  sånn noenlunde på nivå  opp mot bronsemerkeprøven/appell merket. Du trenger altså ikke å ha startet i konkurranse. Denne trenings dagen passer også for rally lydighet og bruks interesserte, da lineføring, sitt, dekk osv. inngår i flere grener.

Betale kurset:

Pris: 150,- og  50,- for valp/observatør. Betales inn til konto 4776.16.56763, merkes med «Konkurransetrening  » og ditt navn.

Bindende påmelding på skjema under:

Om hunden