Lydighets kurs

1 ledig plass med hund pga avbud.  Observatørplasser ledige. Du  kan også melde interesse for å stå på venteliste.

Helgen 16-17 oktober kommer Marianne Elise Methi og holder lydighets kurs hos oss. Dette kurset passer også for rally interesserte. Marianne er nok Norges mest allsidige hundetrener, hun er NKK instruktør og konkurrerer i lp, rally lp og kreativ lp. Marianne er 4 ganger Norgesmester i kreativ lydighet, Europamester i frisbee freestyle, Championat i flere hundesporter med ulike hunder, med i teater, reklamer og tv i lag med hundene. osv. Å ramse opp hva denne damen har av kunnskap og mereritter blir en altfor lang liste, så her er kobling til Team Bissevov sin side: https://www.bissevov.no/om-oss

Det er kun 8 plasser med hund. Men det er mulighet for å melde på som observatør.

Om du melder på med hund, er det en fordel om hunden er startklar i LP eller Rally.

Sted: Klubbens bane

Det er max 8 plasser! Pris 2500,- for klubbens medlemmer og 3000,- for ikke-medlemmer. Observatør plass 500.-Det er selvsagt mulig å melde seg inn før kurset, om du ikke allerede er medlem 🙂 Påmelding sendes helst på skjemaet under eller mail til: styret@senjahundeklubb.no Skriv noen ord om deg og hunden. Bindende påmelding.

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende!

Ved å melde på  bekrefter jeg at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake.

Jeg forstår at jeg må holde meg borte fra kurset om, jeg har symptomer på luftveisinfeksjon (feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand) .

Deltager med hund eller observatør

Medlem i Senja Hundeklubb(nødvendig)