Konkurranse trening før sesongen

Labrador Retriever

Konkurranse trening før sesongen 

Sted: Innendørs i SHK sitt trenings lokale.

Unik mulighet for konkurranse trening og trening av “stevne nerver”:) Kanskje kommer dommer`n……………………..:)

Lørdag 12 mars, kjører vi konkurranse rettet lydighets trening. Her har du en unik mulighet til å gå gjennom konkurranse. Du kan velge å få kommandering og tilbakemelding ved å gå hele klassen du er  i, eller for eksempel vekt legge momenter som felles dekk/sitt.

Vi prater om hva, som vektlegges for eksempel i bedømming av helhets inntrykk og andre «småtterier»😊

Det er viktig for oss å ha det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Har du lyst til å trene sammen med oss er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du måtte ha.

For å dekke kostnadene tar vi kroner 150. -pr person uansett om du har flere hunder. Om du er i gang med valp eller ønsker å være observatør er prisen kroner 50.-

Forutsetning for å delta på, er at du/dere er  sånn noenlunde på nivå  opp mot bronsemerkeprøven/appell merket. Du trenger altså ikke å ha startet i konkurranse. Denne trenings dagen passer også for rally lydighet og bruks interesserte, da lineføring, sitt, dekk osv. inngår i flere grener.

Max. 10 plasser

Betale kurset:

Pris: 150,- og  50,- for valp/observatør. Betales inn til konto 47761940968 eller vipps: « senja hundeklubb leie «( 717465) merkes med «Konkurransetrening  » og ditt navn.

Vi holder til i øver etasjen i Storgata 37, inngang der den lange verandaen er. Da det er lite parkeringsplasser der, anbefaler vi at dere parkerer tvers over veien ved senteret. (https://goo.gl/maps/WDqoDGntqw4ARCUz6)

– Det er nødvendig at hunden kan hvile når den ikke er i aktivitet, så det er veldig bra om dere kan ta med et  bur, som hunden kan ligge i innendørs.

Bindende påmelding på skjema under:

Om hunden