Hverdagslydighetskurs

Hverdagslydighetskurs - Avlyst

Instruktør, Miriam Olsen 

vi har desværre for få kursdeltagere til å gjennomføre kurset. Kurset meldes desværre avlyst. Vi håper vi raskt kan sette opp nytt kurs med mulighet for mer deltagelse.

 

Kurset passer for alle uansett hvilken forkunnskap du har om hund. Det er plass til 8 ekvipasjer.

Det kommer mer informasjon om nøyaktig klokkeslett.

Pris 2500,- for klubbens medlemmer 3000,- for ikke-medlemmer. Det er selvfølgelig mulig å melde seg inn før kurset, om du ikke allerede er medlem. Hvis det er flere familiemedlem som vil være med på kurset kan de det uten ekstra kostnader. Dette må avtales på forhånd, og kan skrives i påmeldingen.

Dette skriver Miriam om seg selv som instruktør.
“Det var et valpekurs for 20 år siden som skapte denne uhelbredelige sykdommen som kalles hundegalskap. I 05/06 utdannet jeg meg som instruktør gjennom NKK, og har kurset ekvipasjer siden, fra valpekurs til konkurranserettet kurs.
Selv har jeg tatt ulike kurs og muligens lest meg igjennom det meste av litteratur. Hundespråket og hundens atferd er vel noe av det jeg har satt meg mest inn i, spesielt de siste årene.
Har testet ut de fleste hundesporter, har alltid falt tilbake til konkurranselydighet der presisjon og felles glede har vært det jeg har satt mest pris på. Gleden i trening og hverdag er for meg viktige faktorer.
 
De 4 siste årene har jeg vært borte fra hundemiljøet, men ikke borte fra hundene. Har i dag ei jakt golden tispe som er min hjerteskatt og 3 border collier. Jeg er selv opptatt av at hunden skal ha det bra i hverdagen. En sunn og frisk hund man har det morsomt med. Hund skal være for alle, «nytte og glede» kaller NKK det. Tenk spesielt på det siste ordet. Takk for meg, håper vi sees.
 
Jeg vil presisere at det skal i 2022/23 være helt unødvendig å tilføye man bruker positive treningsmetoder. Dette er en selvfølge! Ta med godbiter, leker, et tau, en ball og klikker om du vil. Det viktigste er ha med godt humør, det smitter over både på hunder og mennesker!”
 
Påmelding må inneholde
– Navn
– kontaktinformasjon
– Navn og alder på hund
– Noen ord om deg og hunden
– Hvilket nivå dere er på
– Hva er målet deres?
 
Sendes til Senja@klubb.nkk.no
 
Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende!
Ved å melde på bekrefter jeg at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake.