Kurs i rallylydighet

Kurs i rallylydighet

Instruktør, Renate Klokseth

Dato: 16-19 Juni 2023

 Senja Hundeklubb arrangerer kurs i rallylydighet. Kurset vil bestå av en teoridel fredag kveld, kl. 18-20/20.30, samt kurs lørdag og søndag kl. 10-15.

 

Dette kurset passer både for nybegynnere som aldri har prøvd rallylydighet før, men også for deg som har prøvd litt tidligere (opp til klasse 2). Det blir tilpasset til ekvipasjens nivå.

Renate har 3 hunder, er utdannet hundeinstruktør og konkurrerer i eliteklassen med sin Alaska Husky, hvor kvalik til NM-finalen i 2022 står som et foreløpig høydepunkt.

Hennes mantra med hundetrening er først og fremst at det skal være gøy, både for hund og fører.

Rallylydighet er i så måte perfekt, gjennom at det er en sport både for de som ønsker å satse og de som bare vil ha en morsom aktivitet med hunden sin.

Kurset vil foregå ute på klubbens bane på Aspelund (Vassendveien 47). Ta med lunsj lørdag og søndag, og klær etter vær. Klubben har ei hytte på banen hvor det er mulig å ta lunsj/pauser, samt ha teoridelen inne.

Pris:
– Medlem av Senja hundeklubb: 1500kr
– Ikke medlem av Senja hundeklubb: 1900kr

Skriv følgende i påmeldingen:
– Navn og alder på hund og fører
– Om dere er nybegynnere i rallylydighet, eller om dere har erfaring fra før. Hvis dere har begynt å konkurrere, skriv hvilken klasse dere går i (opp til klasse 2).
 
Minst 5 deltakere for at kurset gjennomføres, maks 8 deltakere.

Påmeldingsfrist 11.06.23
 

Påmelding sendes til Senj@klubb.nkk.no

 

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende!
Ved å melde på bekrefter jeg at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake.