Valpekurs 23-25/6/23

Valpekurs

Instruktør, Benedicte forsaa

Dato: 23- 25 Juni 2023

Senja Hundeklubb arrangerer valpekurs i samarbeid med Norddog. Målet med valpekurset er at valpen skal lære seg grunnleggende ferdigheter med positive, belønningsbaserte metoder.

 

 

Kurset passer for alle uansett hvilken forkunnskap du har om hund. Hvis det er flere familiemedlem som vil være med på kurset kan de det uten ekstra kostnader. Dette må avtales på forhånd, og kan skrives i påmeldingen.

Få en god start med valpen din. Å legge grunnlaget fra starten av er den beste investeringen du kan gjøre sammen med din hund. Tidlig trening og sosialisering med andre hunder og mennesker er en forutsetning for å få en harmonisk hund.

Vi ønsker å gi deg som hundeeier tilstrekkelig med verktøy som vil gjøre det enklere å veilede din valp til ett sunt og trygt hundeliv.

 

Dette kurset passer for valper i aldersgruppa 10 uker til 6 måneder. Det er plass til 8 ekvipasjer.

 

Om Instruktør:

Benedicte Forsaa er utdannet instruktør hos Forsvarets hundeskole og Norsk kennel Klub (NKK). Hun er i dag hundefører i Forsvaret og tjenestegjør med Malinoisen Tyr samt trener opp rekrutten Zet. Hun har jobbet på dyreklinikk i 10 år med spesiell interesse for ernæring og problematferd hos hund. Benedicte bruker positive treningsmetoder, og tilpasser metoder og trening til hver enkel ekvipasje/individ.

 

Pris

2500,- for klubbens medlemmer

3000,- for ikke-medlemmer.

Det er selvfølgelig mulig å melde seg inn før kurset, om du ikke allerede er medlem.

 

Kurset holdes på SHK sitt Klubbområde. Klokkeslett kommer.

 

På kurset må dere ha med:

  • Langline
  • Godbiter
  • Halsbånd
  • vanlig bånd

påmelding må inneholde

  • Navn
  • kontaktinformasjon
  • Navn og alder på valp
  • Noen ord om deg og valpen

Sendes til Senja@klubb.nkk.no

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende!

Ved å melde på  bekrefter jeg at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake.