Senja Hundeklubb gratulerer

Sender gratulasjoner til alle medlemmer, som har gjort det så bra i Tromsø i helga. Flotte resultater innenfor flere grener. Utstillings gruppa har virkelig vist sin dyktighet. Anita kom faktisk hjem med 4 cert, i tilegg fikk de voksne hundene hennes ck begge dager.!!(Resultat her) Margareth med Jussi tok 1 premie i elite lydighet. Så her er det bare å ta av seg hatten og gratulere:) Webmaster legger inn resultater fortløpende. Send gjerne inn bilder også.
Eva-Liz for styret

1 hendelser på “Senja Hundeklubb gratulerer”

  1. You write very detailed,Pay tribute to you.Couldn’t be written any better. Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

Legg inn en kommentar