LP- og BRUKSANSVARLIG i SHK;

 Eva-Liz har trukket seg som LP- og bruksansvarlig i klubben. I sin virketid har hun gjort en super jobb og bidratt på en veldig flott og positiv måte til aktivitet i klubben. Vi takker for jobben, og har forståelse for at hun nå ønsker å trekke seg litt tilbake.
Klubben vår har mange engasjerte og flinke folk, og det bobler av initiativ, ønsker og innspill. Dette er flott! 🙂
MEN vi trenger likevel en person som er ansvarlig for LP- og bruksaktivitetene, og som fungerer som kontakt/koordinator inn mot styret. Det er ingen kompetansekrav for å være LP- og bruksansvarlig. Det eneste kravet er at du er glad i aktiviteter med hunden din, og interessert og nysgjerrig på hundetrening generelt. Generelt er det en god dugnads- og kamerat-ånd i klubben, og vi har fokus på å hjelpe hverandre. Derfor vil du som LP- og bruksansvarlig ikke ‘stå alene’, men være en del av fellesskapet.
Gjennom oppgaven som ansvarlig vil du også få en unik mulighet til å lære mer om LP og bruks, gjennom blant annet samlinger og kurs. Klubben har mulighet til å dekke deler av kurskostnader for utdanning av instruktører. Dette har vært en (uskreven?) regel i ‘alle’ år, og styret minner om denne muligheten. Kriteriet for støtte er en søknad som beskriver kurs, kostnader/budsjett og hva man vil tilby klubben som gjenytelse (feks holde x antall kurs). Tanken er å bruke noen ‘gulrøtter’ for å inspirere til å ta ansvar. Vi tilbyr muligheter, men initiativet ligger hos den enkelte. Det vil være en styrke for hele klubben om man bruker litt ressurser på de som tar verv som ansvarlige for gruppene. (Gjelder ikke bare for LP/bruks)
Hvis du har lyst å være LP- og bruksansvarlig, eller har forslag til en god kandidat, send en e-post til Margareth på mabha.privat@gmail.com så snart som mulig.