Rekruttgruppe

080402cool_prvSenja Hundeklubb starter nå opp med Rekruttgruppe for deg som er passe ung og som er interessert i å lære mer om hundehold og trening av hund!
 
For å få være med må du være mellom 10 og 16 år og ha lyst til å ha det artig sammen med en hund du kjenner godt. Hunden må være vaksinert og frisk, og den må være hyggelig mot mennesker og andre hunder.
 
Rekruttgruppa starter først opp med et introkurs hvor dere lærer litt om hvordan du tar vare på hunden og hva som skal til for å trene hund. Introkurset starter i slutten av februar. Etter introkurset deltar rekruttene i bolker (2-4 kvelder/dager) med ulike hundesporter med jevne mellomrom. Plan for dette deles ut etter endt introkurs. Det blir mulighet for å oppnå ferdighetsmerker i ulike hundesporter.
 
En voksen må være med deg første gang, og er velkommen til å bli med flere ganger.
 
Synes du dette høres spennende ut? Dersom du har lyst til å vite mer om Rekruttgruppa og/eller introkurset sender du en mail til rekruttgruppa.shk@hotmail.com

Legg inn en kommentar