REKRUTT/TRENINGSSAMLING LYDIGHET

 
 
Hei.
Som dere sikkert vet så blir det hvert år holdt landslag og rekrutteringssamlinger i sør Norge. Har nå planer om å utvide dette med å avholde rekrutteringssamlinger lenger nord i landet også for å kunne fange opp de med ambisjoner og talent der. Norge er et langt land, men en plass må vi starte. Det er i første omgang planlagt samling i Mosjøen helgen 29-31/8-2014. Her ønsker vi å få med de mest interesserte deltakerne som har et mål om å nå langt innen lydighetssporten. Om dette viser seg å trekke ekvipasjer med disse ambisjonene så er planen videre fremover å avholde to samlinger i året fordelt rundt om etter hvor interessen er størst. Her vil vi kunne få med mennesker med lang erfaring innen sporten for å hjelpe til. Samlingen vil bestå av litt teori, men hovedsakelig trening. Det vil bli tatt mer hensyn til ambisjoner enn hvilken klasse ekvipasjen er i. Selv om noen også har forholdsvis gamle hunder så er det en mulighet også til å delta med tanke på en eventuell ny hund. Håper klubbene informerer om dette til de aktuelle. På lik linje som her sør så vil jeg ha søknad fra de som vil være med, den skal inneholde litt info om deltaker, ambisjoner og en liten film av enkelte øvelser, dette skal være fra en konkurranse eller fra trening med konkurransesetting. Håper dere vil hjelpe til med å få dette ut til nabo klubber m.m i og med at jeg nok ikke vil klare å få dette ut til alle. Søknad sendes til undertegnede helst innen 1/4-14. Ta kontakt om det skulle være noen spørsmål. Spørsmål angående overnatting m.m sendes til Silje Larsen på mail.  silje_sl@yahoo.com
 
Mvh
Svein Georg Rønning   landslagleder
Mail: georroen@online.no
Tlf. 48128755
 
 

20 hendelser på “REKRUTT/TRENINGSSAMLING LYDIGHET”

  1. Skjønner ikke? :Her ønsker vi å få med de mest interesserte deltakerne som har et mål om å nå langt innen lydighetssporten. :Det vil bli tatt mer hensyn til ambisjoner enn hvilken klasse ekvipasjen er i. Jeg Ser ingen kriterier…

  2. En rekrutt er en ekvipasje som har som mål å komme på landslaget i lydighet.
    En rekrutt er en som har minimum 1 premie i kl 3 i norge.
    Hunden skal ikke ha deltatt på rekruttsamling i mer enn to år eller være over 5 år.
    En rekrutt skal ikke tidliggere ha deltatt på en elitesamling med samme hund.

Stengt for kommentarer.