Lydighets kurs!

 Vi har ingen ledige plasser med hund.Men det er mulig å melde seg på,som observatør!

 Super anledning til å få gode innputt for sesongens konkurranser  🙂
Helgen 20-22 juni arrangerer vi et kurs i konkurranselydighet. Vi er så heldige å få Rune B Bjerklund og Anne-Cecilie Andersen, oppover til oss. Rune er aktiv utøver innen lydighet, instruktør og er selv lp dommer. (https://www.facebook.com/events/125735250825651/)  Anne-Cecilie er selv aktiv konkurranseutøver og ofte Runes medhjelper på kurs.
Kurset vil bli 2 delt.
Gruppe 1 her vil Anne-Cecilie være instruktør. Dette er gruppen for de «ferskere» ekvipasjene og de som trenger påfyll for å øke sin hundeforståelse. Her kan også unge hunder/valper delta. Valper med forbehold, om en viss forkunnskap hos fører.
Gruppe 2 Her vil Rune være instruktør. Denne gruppen vil bestå av de som allerede er startet i konkurranse lydighet  eller er på startstreken og som trenger innputt på problemstillinger innen den tekniske lydigheten eller på seg selv, som fører.
Lørdagsmorgen vil alle ekvipasjene starte med å gå en lp «konkurranse». Her vil den enkelte ekvipasje bli evaluert av instruktørene og det vil videre bli jobbet ut fra denne evalueringen.
Instruktørene kan endre de oppsatte gruppene, om de ser behov for dette.
Medlemmer i klubben vil ha prioritet.
Kursavgift: 1500.-
Observatør: 500.-
Påmeldingsfrist snarest og betalingsfrist (etter bekreftelse på plass) .
Hvis kurset blir fulltegnet vil det bli litt reduksjon i satt pris.
Tidspunkt:
Fredag 20. Juni teori  kl: 18.00-?
Lørdag 21. Juni kl. 09.00 – 17. 00
Søndag 22. Juni kl. 09.00 – 13.30
Sted: SHK`s bane.
For at påmeldingen skal være gyldig må kursavgiften være innbetalt på konto-nr. 4776 16 56763
Det er kun 8 plasser med hund, så her gjelder det å være rask! Men flere observatør plasser. Påmeldingen er økonomisk bindende og kursavgiften må derfor være innbetalt til klubbens konto innen påmeldingsfristen for å oppnå plass på kurset. Påmelding på skjemaet under eller pr epost til; eva-liz@soltrollet.com Trenger da opplysning om ditt navn, hundens navn og alder, rase på hund (også blanding). Skriv også litt om hvor dere er treningsmessig, siden kurset blir delt på 2 grupper.
Deltakerne forbereder tanker om hvilke øvelser eller momenter de ønsker å jobbe med.
 
[si-contact-form form=’5′]
 

14 hendelser på “Lydighets kurs!”

  1. Dere som har skrevet her over, vil få plass.Men jeg stresser ikke med infoen, siden det er en bra stund til. Enda ledige plasser,så her er det bare å benytte muligheten.

Stengt for kommentarer.