Valpekurs

111Valpekurs!
Endelig er datoer klar for kurs, det er åtte plasser med hund på kurset, medlemmer i Senja hundeklubb vil bli prioritert.
Valpekurs!
Mandag 22. mai starter vi valpekurs for valper opp til 8 mnd. Det vil være 8 plasser med hund, og det er mulig for flere i familien å delta uten at det koster noe ekstra.
Vi ønsker å legge grunnlaget for et positivt hundehold, og å skape god kontakt mellom valper og deres eiere gjennom positiv trening. Vi vil ta for oss enkle lydighetsøvelser, som blant annet sitt, bli, innkalling, og å holde kontakten med eier, selv i forstyrrende omgivelser. På kurset vil vi også gå gjennom de ulike fasene i valpens utvikling, og du får gode og nyttige tips for ulike utfordringer du kan møte i hverdagen.
Kurset vil gå over 4 uker fordelt på 8 kvelder, der første kurskveld vil være teori, uten hund. Vi håper i tillegg å få til en veterinærkveld, med nyttig informasjon om helse og stell av hund. Mer informasjon om kurset får du på mail ved påmelding.
Pris: 1200,- for medlemmer i Senja Hundeklubb, 1500,- for ikke-medlemmer. 500,- for observatører. Betales inn til konto 4776.16.56763, merkes med «Valpekurs» og ditt navn. Bindende påmelding.
Bruk skjemaet under her for å melde på, husk å få med valpens alder og rase (raser ved blandingshund).
Instruktører vil være Marlen Blindheim og Lena Martinsen. Ved spørsmål ta kontakt med marlenblindheim@hotmail.com /tlf 977 63 076 eller lena.martinsen@hotmail.com /tlf 900 13 147
Påmelding på skjemaet under
[si-contact-form form=’2′]

Legg inn en kommentar