Valpekurs!


Mandag 16. april starter vi valpekurs for valper opp til 6 mnd. Det vil være 8 plasser med hund, og det er mulig for flere i familien å delta sammen uten at det koster noe ekstra.
Vi ønsker å legge grunnlaget for et positivt hundehold, og å skape god kontakt mellom valper og deres eiere gjennom positiv trening. Vi vil ta for oss enkle lydighetsøvelser, som blant annet

gå pent i bånd, sitt, bli, innkalling, og å holde kontakten med eier, selv i forstyrrende omgivelser. På kurset vil vi også gå gjennom de ulike fasene i valpens utvikling, og du får gode og nyttige tips for ulike utfordringer du kan møte i hverdagen.
Kurset vil gå over 7 uker fordelt på 8 kvelder, der første kurskveld vil være teori, uten hund. Vi håper i tillegg å få til en veterinærkveld, med nyttig informasjon om helse og stell av hund. Alle datoene er ikke fastsatt ennå, og ukedag vil variere. Mer informasjon om kurset får du på mail ved påmelding. Bindende påmelding.
Pris: 1600,- for medlemmer i Senja Hundeklubb, 1900,- for ikke-medlemmer. 500,- for observatører. Betales inn til konto 4776.16.56763, merkes med «Valpekurs» og ditt navn.
Bruk skjemaet under her for å melde på, husk å få med valpens alder og rase (raser ved blandingshund).
Instruktører vil være Marlen Blindheim og Lena Martinsen.
Ved spørsmål ta kontakt med marlenblindheim@hotmail.com/tlf 977 63 076 eller lena.martinsen@hotmail.com/tlf 900 13 147

Legg inn en kommentar