Kurs i konkurranse lydighet

 Kurset er fult for ekvipasjer med hund. Men vi setter opp venteliste, så meld gjerne din interesse. Observatør plasser er ledige. Til dere, som allerede har sendt påmelding. Jeg skal prøve å få ut info i morgen 🙂

Eva-Liz og lille Gurin
Eva-Liz og lille Gurin

Eva-Liz Aandal vil holde  kurs i konkurranse lydighet.
Hun konkurrerer selv i Elite. Hun trener  hovedsakelig selv etter klikker metoden, men dette er ikke noe krav på kurset.
(Du kan lese mer om Eva-Liz på hennes egen side.Her 🙂 )
Hjelpe instruktør: Connie
Kurset er for de som har et ønske om å trene lydighet målrettet mot konkurranse og/eller bronsemerke i lydighet. Kurset vil ta utgangspunkt i hva deltagerne ønsker å perfeksjonere. Vi vil også jobbe med felles øvelser. (Tannvisning/Felles dekk /ved behov felles sitt), Underveis prater vi om ulike belønnings teknikker, viktigheten av å ha ulike belønnings verdier, kriterie planer. Hvorfor det ikke er lurt å legge på “kommando ord” for tidlig i innlæring.
De som er medlem i Senja Hundeklubb og deltok på nybegynner kurset i lydighet vil bli prioritert, for plass på kurset
Tidspunkt:
Lørdag 16. mars  kl. 10 – 15. 00
Søndag 17.mars kl. 10 – 15.00
Kursavgift: Medlemmer: 900.- Ikke medlem: 1300.-
Observatør: 400.-/700
Påmeldingsfrist 10.03 og betalingsfrist (etter bekreftelse på plass) 13.03
Du får bekreftelse på mail..
For at påmeldingen skal være gyldig må kursavgiften være innbetalt på konto-nr. 4776 16 56763
Det er kun 8 plasser med hund, så her gjelder det å være rask! Men flere observatør plasser .Påmeldingen er økonomisk bindende og kursavgiften må derfor være innbetalt til klubbens konto innen påmeldingsfristen for å oppnå plass på kurset. Påmelding på skjemaet under eller pr epost til; eva-liz@soltrollet.com Trenger da opplysning om ditt navn, hundens navn og alder, rase på hund (også blanding).
Kurset egner seg for de som er interessert i konkurranse lydighet og konkurrerer eller har planer om å starte i konkurranser.Deltakerne forbereder tanker om hvilke øvelser eller momenter de ønsker å jobbe med.
Du må ikke være «klikker trener» for å delta. Men du må ha et positivt syn på trening av hund
[si-contact-form form=’5′]

Legg inn en kommentar