Hverdagslydighetskurs!


Mandag 16. april starter vi hverdagslydighetskurs for hunder fra 6 mnd og oppover. Det vil være 8 plasser med hund, og det er mulig for flere i familien å delta sammen uten at det koster noe ekstra.
Vi ønsker å fremme et positivt hundehold, og å skape et godt samarbeid mellom hunder og deres eiere gjennom positiv trening.
 

På kurset vil vi ha fokus på bli-øvelser, lineføring/gå pent i band, innkalling, bytrening, hverdagslydighet i ulike miljøer, grensesetting, alt ved oppdaterte og hyggelige treningsmetoder, for både hund og eier.
Kurset vil gå over 7 uker fordelt på 8 kvelder, der første kurskveld vil være teori, uten hund. Alle datoene er ikke fastsatt ennå, og ukedag vil variere. Mer informasjon om kurset får du på mail ved påmelding. Bindende påmelding.
Pris: 1600,- for medlemmer i Senja Hundeklubb, 1900,- for ikke-medlemmer. 500,- for observatører. Betales inn til konto 4776.16.56763, merkes med «Hverdagslydighetskurs» og ditt navn.
Bruk skjemaet under her for å melde på, husk å få med hundens alder og rase (raser ved blandingshund).
Instruktører vil være Marlen Blindheim og Lena Martinsen. Ved spørsmål ta kontakt med marlenblindheim@hotmail.com /tlf 977 63 076 eller lena.martinsen@hotmail.com /tlf 900 13 147

Legg inn en kommentar