Valpekurs!

Kurset vil foregå fordelt på to helger, 29.-30. september og 20.-21. oktober
Instruktør Miriam Olsen.
Dette er noe av hva kurset inneholder:
Samspillet mellom hund og menneske. Gode relasjoner og oppbygging av et fremtidig samarbeid, felles glede og trygghet i hverdagen. Gode belønninger og verdien i disse. Grunnleggende innlæring. Sosialisering og miljøtrening, grunnleggende kontakt og roligtrening, innkalling. Aktivisering av hunden, grensesetting og lære seg selv å bli en god veileder og samarbeidspartner til hunden sin.
Kurset er fordelt på 2 helger totalt 12 timer, 3 timer lørdag og 3 timer søndag. Kl 10-13 hver gang. Dette både med tanke på progresjon i treningen, ikke minst på hvor lite både valp og menneske klarer å fordøye på en helg. Det er lagt til rette til trening mellom helgene. Med hjemmeoppgaver, som gjerne kan benyttes i samarbeid med fellestreninger i klubben på ukedagene. Det kan være lurt å ha noen av klubbens medlemmer å støtte seg på og spørre om råd. 
Kurset passer for alle uansett hvilken forkunnskap du har om hund. Det blir individuell oppfølging av alle ekvipasjene dersom noen har konkrete mål med valpen sin. For valpens del, passer det best fra 8 uker og opp til 6 mnd, men kan selvsagt ta inn eldre hunder.
Det er max 8 plasser! Pris 1600,- for klubbens medlemmer og 1900,- for ikke-medlemmer. Det er selvsagt mulig å melde seg inn før kurset, om du ikke allerede er medlem 🙂 Påmelding sendes på mail til lena.martinsen@hotmail.com. Skriv noen ord om deg og valpen. Bindende påmelding.

Legg inn en kommentar