Gå pent i bånd-/passeringskurs 29.-30. september

Hvem går tur med hvem?
Er det du som går tur med hunden din, eller er det den som går med deg?
Det er mange hunder som trekker i båndet, og det kan gjøre turen til en mindre trivelig opplevelse for både hund og menneske. Spesielt når livet er på hver sin side av lina. Om vi gir hunden rom for og utforske, og hunden gir oss muligheten til å være med på turen, vil opplevelsen være mye triveligere og turen blir en god opplevelse for både hund og menneske.
Sett av helga 29. og 30. september! Gjennom 6 timer (3 timer lørdag og 3 timer søndag) skal vi gå gjennom følsomhet med og i bånd, kontakt trening, ulike teknikker for å få hunden til å kunne gå på slakk line og sammen få en bedre tur opplevelse. Hvilket atferdsmønster har hunden, og hvordan reagerer den på andre hunder og mennesker i en møtesituasjon?
Instruktør er Miriam Olsen. Hun vil gjerne ha litt info om dere i forkant, om det er noe spesielt dere sliter med slik at hun kan tilrettelegge best mulig. Alle hundene som skal delta på kurs må komme med halsbånd (uten strup) og vanlig kort line (1-1,5 meter). Det anbefales å ha bil slik at hundene får seg en god pause mellom øktene. Kurset er intensivt og det er viktig å huske på at verktøyene kommer på kurs, og du må selv jobbe i etterkant av kurset.
Det er max 6 plasser! Pris 800,- for klubbens medlemmer og 950,- for ikke-medlemmer. Det er selvsagt mulig å melde seg inn i klubben før kurset, om du ikke allerede er medlem 😊 Dette gjøres via nkk.no
Påmelding sendes på mail: lena.martinsen@hotmail.com. Skriv litt om deg selv og hunden; spesielle utfordringer, alder på hunden, osv. Bindende påmelding.

Legg inn en kommentar